Referentie Nr. 5980140
Willebroek • Oostdijk  1 & 3 
Oostdijk 1/202 + Oostdijk 3/201 - Willebroek
€ 805.000
Ontdek een unieke kans om te wonen in een weergaloos stukje Willebroek, waar elegantie en comfort samenkomen in twee prachtige duplex appartementen, Oostdijk 1 en Oostdijk 3. Deze wonderen van modern design en luxe zijn momenteel samengevoegd tot één adembenemend geheel van maar liefst 315 m², maar bieden ook de mogelijkheid om apart te worden verworven voor wie op zoek is naar een meer bescheiden thuis of hun woning wenst te combineren met een kantoor.

Bij het betreden van deze residentiële parels wordt u begroet door een oase van licht en ruimte, waar het loftgevoel heerst en het uitzicht op het water een ongeëvenaarde charme toevoegt. In totaal verwelkomen vier slaapkamers u, elk met hun eigen airconditioning en automatische Velux screens, terwijl de majestueuze master bedroom een extraatje biedt met een eigen sauna - een echt toevluchtsoord van ontspanning.

Stel uzelf voor terwijl u geniet van een luxe bubbelbad in één van de twee badkamers, of ontspan op een van de drie prachtige terrassen, waarvan twee een verbluffend uitzicht bieden op de rustgevende wateren. De mogelijkheid om drie aparte bergingen te hebben, evenals zolderberging, biedt een overvloed aan opslagruimte voor al uw behoeften. Er zijn twee ondergrondse parkeergarages (beiden verplicht aan te kopen 20.000 euro + 25.000 euro), waardoor u gemakkelijk toegang hebt tot uw voertuigen in alle comfort en veiligheid. Deze woningen belichamen een zeldzame combinatie van rustige exclusiviteit en stedelijke luxe, met een overvloed aan natuurlijk licht dat de ruimtes vult en een verheven loftgevoel creëert. 

Of u nu kiest voor één van deze prachtige duplex appartementen met gunstig EPC B-label (128 kWh/m²) of besluit ze samen te voegen tot één groots geheel van 315 m², deze kans is werkelijk uniek en niet te missen. Grijp de mogelijkheid om te genieten van het beste van Willebroek in een setting die u zal betoveren en inspireren.
Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 805.000
Bouwtechnisch
Aantal gevels
2
Bewoonbare opp.
315
Terrassen
3
Bouwjaar
2004
Voorzieningen gehand.
nee
Indeling
Type keuken
volledig geïnstalleerd
Toiletten
4
Badkamer(s)
alle comfort
Wasplaats
ja
Garage / parking
Garage
2
Parking binnen
ja
Parking binnen
2
Omgeving
Autostrade
ja
Winkels
ja
Scholen
ja
Openbaar vervoer
ja
Sportcentrum
ja
Energie en comfort
EPC (Kwh/m²/j)
128
Water
ja
Gas
ja
Dubbele beglazing
ja
Verwarming
condensatie
Riolering
ja
Telefoonbekabeling
ja
Elektriciteit
ja
Financiële aspecten
Dagvaarding
nee
Ruimtelijke ordening
O-Peil
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023
Klasse A (geen kans)
G-score
A
P-score
A
Soortgelijke panden